Új beállók a Mamma Miába

Kelt: 2022.07.21 Tót Rózsa

Új beállók a Mamma Miába Mamma Mia! - Kováts Kriszta búcsúzik, Auksz Éva és Magyar Attila érkezik!

 A Madách Színház 2014-ben mutatta be a Mamma Mia! című musicalt. A premier óta több mint 400 előadáson láthatta a közönség a darab első szereposztását.

Kováts Kriszta, a legelső szegedi bemutató Donna Sheridanje úgy döntött, elbúcsúzik a szerepétől: „Nyolc éve játszom ezt a szerepet - igazi ajándék volt az élettől, hogy castingon megkaptam DONNA szerepét és 2014 nyarán először eljátszhattam Magyarországon a szegedi Dóm előtt. És azóta több mint 150-szer. A Szegedi Szabadtérin tizenhétszer, ami igazi rekordnak számít - soha még darab nem ment ennyiszer Szegeden. Ott 4000 ember tombolta végig esténként a finálét és táncolt és énekelt velünk. Csodálatos szerep, csodálatos előadás, imádom játszani, de az idő megy - úgy gondoltam, hogy a csúcson kell abbahagyni.”

A Madách Színház hálával és szeretettel köszön el Kováts Krisztától

2022. július 22-én, pénteken este 19.00 órakor kezdődő Mamma Mia! előadáson.

Kováts Kriszta szerepét Auksz Éva színművésznő veszi át, akit korábban már láthatott a Madách Színház közönsége a Mary Poppins című musical címszerepében. 2022. július 27-én mellette új Bill Austint is köszönhetünk: ezentúl Magyar Attila is játssza a három apa egyikét.

Megosztás:

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x