Visszatér a Rómeó és Júlia musical 2020-ban Budapestre az Arénába - Jegyek itt!

Kelt: 2020.01.10 kovacsad

Visszatér a Rómeó és Júlia musical 2020-ban Budapestre az Arénába - Jegyek itt! A 15 éves Rómeó és Júlia musical 2020-ban a Papp László Sportarénában lesz látható Budapesten. Jegyek itt!

A 16 éves Rómeó és Júlia musical 2020-ban ismét az Arénában lesz látható. A KERO rendezésében bemutatott musical megújult szereposztásban ünnepelte 16 éves születésnapját az ország egyik legnagyobb színpadán a Papp László Sportarénában.

A dupla teltház után a szervezők úgy döntöttek, hogy 2020 szeptember 12-én ismét színpadra állítják a darabot Budapesten. A hírt maga az előadást szervező produkciós iroda hirdette ki.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A 2020-as előadás szereposztását még nem hirdették ki!

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Republic koncert az Arénában - Jegyek a 2020-as budapesti koncertre itt!
Három évtizede tartó pályafutását ünnepli a REPUBLIC zenekar 2020. március 14-én a Papp László Budapest Sportarénában. Jegyek itt!
A 15 éves Rómeó és Júlia musical 2019-ben a Papp László Budapest Sportarénában - Jegyek itt!
A Rómeó és Júlia musical Aréna verziója 2019. szeptember 14-én lesz látható a Papp László Budapest Sportarénában. Jegyek itt!
Titanic musical a Szegedi Szabadtéri Játékok műsorában! Jegyek itt!
2019-ben ősbemutatóra kerül sor a Szegedi Szabadtéri Játékok színpadán. A különleges musical a Broadway közönségét már meghódította.
NYERJ 2 JEGYET a Pál utcai fiúk musicalre!
A Pál utcai fiúk című musical óriási sikert aratott és azonnal közönségkedvenc lett így számos vidéki színház is színpadra állította. A Pál utcai fiúk musical 2019-es előadásaira már kaphatóak a jegyek!
Elisabeth musical Győrben a Nemzeti Színházban - Jegyek és szereposztás itt!
2019 december 14-én a Győri Nemzeti Színház fogja bemutatni az Elisabeth musicalt. Jegyek itt!
Sztárcsinálók rockopera Szente Vajk rendezésében Budapesten - Jegyek itt!
Szente Vajk rendezésében Sári Évi, Egyházi Géza, Szemenyei János, Veres Mónika Nika, Cseh Dávid Péter és számos művész főszereplésével érkezik 2020-ban Budapestre a Sztárcsinálók rockopera az UP Újpesti Rendezvénytérbe. Jegyárak és jegyvásárlás itt!
Titanic Veszprémben - Jegyek itt!
A Titanic musical Vágó Zsuzsi, Veréb Tamás, Sándor Péter, Kőrösi Csaba, Varga Szilvia, Módri Györgyi főszereplésével 2019 decemberétől a Veszprémi Petőfi Színházban is látható magyar nyelven. Jegyek itt!
TERCETT – MÓRICZ ZSIGMOND SZERELMEI
ITTHON ÉS KÜLFÖLDÖN TÖBB TÍZEZREN LÁTTÁK EGY ÉV ALATT A MADÁCH SZÍNHÁZ FILM-SZÍN-JÁTÉKAIT

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x