Facebookon terjedő személyiségteszt! Te melyik fát választod!

Kelt: 2013.09.28 KultúraInfo

Facebookon terjedő személyiségteszt! Te melyik fát választod! Egy kilenc fát ábrázoló személyiség teszt terjed a neten! Te melyik fát választanád?

A facebookon terjed egy ideje a facebookon. Mi is megosztjuk most ezt a tesztet az olvasóinkkal!

Ha tetszett a teszt görgess a cikk aljára, hiszen a cikk alatt további érdekességeket találhatsz!

Ez egy olyan teszt ami ezreknek okozott már örömet! Ha még nem láttad, add tovább!
Nézd meg a fákat, és rögtön válaszd ki, melyik tetszik leginkább. Ne gondolkozz sokáig, csak válassz, és megtudhatod, mit mond el rólad döntésed. Oszd meg hozzászólás formájában, hogy mit választottál. Add  tovább, hogy mások is megismerhessék magukat!


Neked melyik fa tetszik? A válaszd írd meg nekünk a facebookon is ide kattintva!

1. Te egy nagylelkű és erkölcsös személy vagy, aki mindig igyekszik fejlődni. Ambíciózus vagy és nagyon magasra teszed a mércét. Néhányan azt gondolhatják, hogy nehéz veled kommunikálni, pedig egyáltalán nem könnyű a te helyzeted sem. Rengeteget dolgozol, de nem vagy önző, hiszen azon munkálkodsz, hogy a világ jobb legyen. Nagyon tudsz szeretni, amíg meg nem bántanak téged…de még azután sem szűnsz meg szeretni. Nagyon kevés embert tudja értékelni a munkádat, és nyújtani azt, amit megérdemelsz.

2. Te egy vidám, őszinte ember vagy. Nagyon felelősségteljes, és mindig törődsz másokkal. Hiszel abban, hogy a tisztességes napi munka meghozza gyümölcsét, könnyű veled kijönni, és az emberek könnyen megbíznak benned. Okos, vicces, és gyors észjárású vagy, akinek mindig van érdekes sztorija.

3. Okos és megfontolt ember vagy, amellett nagyszerű gondolkodó. Számodra a gondolatok és az ötletek a legfontosabbak, szeretsz egyedül elmélkedni. Habár befeléforduló vagy, jól kijössz azokkal, akik szintén szeretnek merengeni, tanulni és elmélkedni. Sok időt töltesz erkölcsi kérdéseken való gondolkodással, azt próbálod tenni, ami helyes, mégha a társadalom többsége nem is ért egyet veled.

4. Figyelmes és filozofikus, nagyon egyedi ember vagy. Senki sem hasonlít még egy kicsit sem rád környezetedben. Intuitív és kicsit furcsa vagy, fáj neked, hogy gyakran félreértenek. Szükséged van személye térre, de tiszteletben tartod mások igényeit is. Olyan ember vagy, aki tisztán látja az élet sötét és a szép oldalait is. Nagyon érzelmes vagy.

5. Te magabiztos és a felelősségteljes vagy. Független emberként mottód: „Saját utamat járom”. Főleg magadra számítasz, és mindig erős marad saját és a szeretteid érdekében is. Pontosan tudod, mit akarsz, és azt is, hogyan érheted el céljaidat. Az emberektől csak őszinteséget vársz, hiszen elég erős vagy ahhoz, hogy elfogadd az igazságot minden esetben.

6. Nagyon kedves és érzékeny vagy. Az emberek szeretnek veled lenni, sok barátod van, akiknek szívesen segítesz. Világos és meleg aurád van, ezért az emberek kellemes érzik magukat, amikor a közeledben vannak. Minden nap fáradozol azon, hogy jobb legyél. Szeretnél érdekes különleges lenni. Mindenkinél nagyobb szükséged van arra, hogy szerethess, és hogy szeressenek. Még azokat is szereted, akik téged nem.

7. Te boldog és rendíthetetlen, érzékeny és megértő ember vagy. Nagyon jó hallgatóság vagy, és sosem ítélkezel. Abban hiszel, hogy mindenkinek saját életútja van, amit be kell járnia. Nyitott vagy új emberek és események felé, ritkán stresszelsz vagy aggódsz. Általában nyugodt vagy és mindig jól érzed magad a bőrödben.

8. Te bájos és energikus vagy. Jó ember, aki tudja, hogy nevettesse meg az embereket. Az univerzummal harmóniában élsz. Spontán és lelkes vagy, aki soha nem mond nemet egy kalandra. Gyakran meglepő, sőt néha megdöbbentő emberek társaságában találod magad, de Te már csak ilyen vagy. Sok minden érdekel, és ha valami felkelti érdeklődésedet, addig nem nyugszol, amíg nem tudsz minél többet az adott témáról.

9. Optimista és szerencsés alkat vagy. Hiszel abban, hogy az élet egy ajándék, ezért annyi minden el akarsz érni, amennyi csak lehetséges, hogy megbecsüld ezt az ajándékot. Nagyon üszke vagy az eredményeidre, és kitartasz szeretteid mellett jóban, rosszban. Számodra a pohár mindig félig tele van. Nagyon könnyen megbocsátasz, tanulsz és fejlődsz, mert úgy véled, az élet túl rövid ahhoz, hogy ne így tegyél.

Ne felejtsed el a választ megírni a facebookon is!
A válaszd írd meg nekünk a facebookon is ide kattintva!

Ha tetszett a teszt csatlakozz hozzánk a facebookon is!

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Ezt látni kell! Látványos artista show Budapesten! Jegyek és videó itt!
Az új cirkuszi generáció képviselői akik a Face Nord című előadással érkeznek 2014-ben Budapestre a Trafó színpadára. Nézd meg a cikkben található videót! A francia Un loup pour l'homme várja a nézőket.
Diótörő az Operában! Jegyek itt!
2013-ban is műsorra tűzi a Magyar Állami Operaház a legendás előadást! A diótörő mese balett előadás 3 felvonásban lesz látható.
Terjed a többféle gyümölcsre veszélyes muslicafaj!
Újabb területeken mutatták ki idén a pettyesszárnyú muslicát (Drosophila suzukii), a többféle gyümölcsre is veszélyes rovarkártevőt, amelyet tavaly első alkalommal azonosítottak hazánkban.
Kutatás készült a magyarok hűtlenkedéseiről!
A magyarok többsége életében legalább egyszer már félrelépett, a hűtlenek többsége "visszaeső", és a budapestiek kezelik a leglazábban a párkapcsolataikat - többek között ezek derültek ki abból a kérdőíves felmérésből, amelyben több mint ...
Fontos felhívás! Harapós katicák terjednek a 7 pettyes katicák kárára!
Akár haraphat is a harlekinkatica, ami 2008 óta folyamatosan tejed Magyarországon a hétpettyes, a kétpettyes és a szemfoltos katicák kárára. Segítsünk együtt a visszaszorításában. Akár a magyar borok ízét is ronthatja, sőt akár haraphat is, ami ...
X-Faktor 4 élő adás jegyek! Online jegyvásárlás itt!
Az X-faktor 2013 őszén újra az RTL műsorán. Az élő showban a ByTheWay, az MDC, a Fat Phoenix, Bozsek Márk, Krasznai Tünde, Danics Dóra, Szabó Ádám, Tóth Marcell, Csordás Ákos, Péterffy Lili, Eckert Anikó és Batánovics Lili lesznek láthatóak.
Mary Poppins jegyek!
Mary Poppins musical a Madách Színház műsorán. A különleges és látványos musical egész évadban látható a színházban. Így a 2013/2014 évad műsorán is. Az előadások folyamatos teltházzal mennek.
Lord Of The Dance 2014 tavaszán Budapesten! Jegyek itt!
A Papp László Budapest Sportaréna ad otthont 2014. március 8-án a Lord Of The Dance műsorának. A budapesti látványos előadás Nőnapkor lesz.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x