Illés emlékkoncert és kiállítás a Gyulai Várban! Jegyek itt!

Kelt: 2013.09.23 kovacsad

Illés emlékkoncert és kiállítás a Gyulai Várban! Jegyek itt! Másfél óra az Illés legjobb számaival, az FG-4 Illés- Fonográf Emlékzenekar koncertje

Illés emlékkoncert lesz a Gyulai Várban 2013 .október 9-én. Az érdeklődők a legendás Illés együttes slágereit hallgathatják meg a Kamarateremben. Este 7 órakor A magyar beat aranykora címmel egy kiállítás nyílik a színház Kamaragalériájában az Illés együttes relikviáiból. A 30 tablón megelevenedik a legendás 60-as évek mindmegannyi emléke, az Illés együtteshez kapcsolódó tárgyak bemutatásával egy kicsit visszarepülhetünk a magyar beat aranykorába. A kiállítás megnyitása után egy másfél órás koncert következik, ahol többtucat Illés sláger hangzik el az FG-4 Illés-Fonográf Emlékzenekar koncertjén.

Az Illés együttes volt tagjainak ajánlásával 2006 óta működő együttes számtalan koncertet adott itthon és külföldön, mindenfele ahol az Illés együttes neve fogalom a hallgatók körében. A zenekar többször lépett fel az Illés együttes egykori tagjaival Szörényi Leventével, Szörényi Szabolccsal és Bródy Jánossal is. Mostani gyulai koncertjükre várnak mindenkit, aki szereti az Illés együttes számait. 

A koncertre jegyek már kaphatóak! Online jegyvásárláshoz kattintson ide!

Jegyárak: 1500 Ft, diákjegy: 750 Ft

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Caramel
A tavalyi adventi karácsony koncert után 2013-ban is koncertezik a Papp László Budapest Sportaréna színpadán Molnár Ferenc Caramel. A Jelenés címet viselő koncertre jegyek már kaphatóak.
Koncz Zsuzsa Aréna koncert 2014-ben! Jegyvásárlás itt!
2014.március 14-én lesz Koncz Zsuzsa koncertje a Papp László Budapest Sportarénában. Előadói életművét felölelő koncertet adott Koncz Zsuzsa 2006-ban is az Arénában.
Balázs Fecó Aréna koncert 2013! Jegyvásárlás itt!
2013. december 6-án ad koncertet Lírák címmel a Papp László Budapest Sportaréna színpadán.
Zorán lemezbemutató koncert az Arénában 2014-ben! Jegyek itt!
Zorán új 11 duettet tartalmazó albumának lemezbemutató koncertje 2014. február 8-án lesz a Papp László Budapest Sportarénában.
Újévi GHYMES koncert a Papp László Sprtarénában! Jegyek itt!
Az újévi, jótékonysági koncertre 2014. január 4-én kerül sor a Budapest Sportarénában. A koncert vendégei: MR Szimfonikusok, MR gyermekkórus és a Nemzeti Színház színészei.
Kiállítás színház nyílt Budapesten! UFO Hangár jegyek itt!
Az új program egy kiállítás-színház, mely az UFO kutatás történetét mutatja be, a leghíresebb eseteket meséli el, video bejátszások és bemutatandó tárgyak segítségével. Ezek mellett azonban valódi kutatási élményekhez kötődő tárgyakat, ...
Van Gogh Alive óriás kiállítás a Vörösmarty téren! Jegyvásárlás itt!
Gigantikus méretben láthatjuk Van Gogh képeit a Váci 1 Palota falai közt. A kiállítás 2013 őszén nyílik. Jegyek már kaphatóak! Nézze meg az ajánló videónkat is!
Láthatatlan vacsora és kiállítás! Foglalás itt!
Egy igazán különleges egyedi ajándékötlet lehet mindenki számára a Láthatatlan vacsora. Felejthetetlen élményt nyújt mindenki számára.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x