VII. Vasútmodell kiállítás Sopronban Jegyek itt!

Kelt: 2013.09.04 Kovács Gergely

VII. Vasútmodell kiállítás Sopronban Jegyek itt! 2013. szeptember 18-20. között lesz a különleges kiállítás. Thomas mozdony, favonatok, LEGO város, Playmobil vasút és számtalan meglepetés várja a nézőket.

Újra Vasútmodell kiállítás lesz Sopronban a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban. Terepasztalok, LEGO város, LEGO kincskereső, Playmobil vasút, Thomas vasút, favonatok, RC helikopter bemutató várja az érdeklődőket.

Ezen túl modellszervíz, szaktanácsadás, és vásár is várja a nézőket. A helyszínen így kaphatóak lesznek különböző modellek és kiegészítők is.

Jegyárak és online jegyvásárlás ide kattintva vásárolhatóak!

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Egyfontos lakodalmat tartott egy skót pár Nagy-Britanniában
Mindössze egyetlen fontot - 350 forintot - költött lakodalmára egy skót pár. A szűkös költségvetés ellenére 70 vendéggel rendezték meg az esküvőt egy romantikus helyszínen, volt étel, ital, esküvői torta, virág és élőzene is.
Caramel koncert INGYEN! Videó itt!
Molnár Ferenc "Caramel" neve mára mindenkinek ismert. Egy sláger biztos van, amit szeretünk tőle. A 2012-es Adventi Aréna koncert után 2013-ban ismét az Aréna ad otthont majd Caramel koncertjének. Kedvcsinálónak pedig már a 2012-es koncert visszanézhető.
Evita musical a Soproni Petőfi Színházban és az MKB Arénában! Jegyek hamarosan!
Sztárokkal mutatja be a legendás Evita musicalt a Soproni Petőfi Színház. A musical premierje a soproni MKB Arénában lesz!
A KÖR - EDDA musical turné! Jegyek és állomások itt!
Az EDDA Művek dalaiból készült musical, amit most Szeged, Pécs, Sopron, Miskolc, Debrecen, Szombathely, Szigetszentmiklós és Budapest városa is láthat.
Bereczki Zoltán újra prózai szerepben! Jegyek itt!
A Függöny fel! című előadás a Centrál Színház új bemutatója lesz. Jegyárak, jegyvásárlás és további részletek egybe gyűjtve!
Poligamy musical - Magyar film musical adaptációja a Madách Színházban! Jegyek itt!
Nagy Sándor, Szente Vajk, Gallusz Niki, Oroszlán Szonja, Feke Pál, Détár Enikő, Sári Évi, Balla Eszter, Nagy Balázs lesznek a Madách Színház új musicaljének főszereplői. A Poligamy musicalre jegyek már kaphatóak!
Van Gogh Alive - Budapest - Jegyinformációk
Óriási kiállítás érkezik Budapestre. A szó szoros értelmében, hiszen nagyban láthatjuk majd Van Gogh képeit.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x