A Játékkésztő 2015-ben visszatér! Jegyinfók és részletek hamarosan!

Kelt: 2015.08.27 kovacsad

A Játékkésztő 2015-ben visszatér! Jegyinfók és részletek hamarosan! Stohl Andrással, Vastag Csabával, Kamarás Ivánnal és Vastag Tamással bővült a 2015. december 26-29. között a SYMA Csarnokban látható Játékkészítő csapata.

Nagy bejelentéssel készült a Játékkészítő csapata, ugyanis egy teljesen megújult előadással tér vissza a Játékkészítő.

Az Alföldi Róbert, Szabó Győző, Radics Gigi, Király Viktor, Király Linda és Oroszlán Szonja főszereplésével bemutatott előadás bemutatója után nem sokkal már nyilvánosságra kerültek olyan nyilatkozatok, amik szerint a darab 2015-ben visszatér, de a tavasszal útra indított gyermekeknek szóló Játékkészítős tehetségkutatóra nevező közönség is bizonyára szeretné látni az előadást.

A megújult előadás 2015. december 26-29. között a SYMA Csarnokban lesz látható. Az új szerepsoztással és új történettel visszatérő előadásban új dalok is hallhatóak lesznek. 

Az előadásokra már msot elkezdték a jegyértékestést! Jegyvásárlás és jegyinfók itt!

Többek között Stohl András is énekelni fog, aki Alföldit váltja, illetve Bereczki Zoltán szerepét vette át Vastag Csaba és Vastag Tamás, akik egymást váltják Babszem Jankó szerepében. A Játékkészítő új szereplői között köszöntötték Kamarás Ivánt is, aki szintén dalra fakad majd. A korábbi csapatból Oroszlán Szonja, Radics Gigi, Király Viktor, Király Linda, Szabó Győző és Hajdu Steve idén is látható lesz.

A megújult előadást egy új kreatív team állítja színpadra. A koreográfiát a Szegedi Kortárs Balett vezetője Juronics Tamás készítí, Böhm György rendezővel. Az előadás egy különleges 3D fényfestéses technikát fog alkalmazni. Az egyedi, mesés látványvilágért ezúttal Radnai Márk fiatal színházi szakember és Bordos László Zsolt, architekturális vetítéssel foglalkozó 3D-művész, a műfaj világhírű szakértője felel. 


 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Cesar Millan Live - Budapesten az Arénában a kutyadoki! Jegyek itt!
Cesar Millan a csodálatos kutyadoki Budapesten a Papp László Budapest Sportarénában várja az érdeklődőket. 2015. december 19-én Budapestre látogat Cesar Millan a kutyasuttogóként is emlegetett kutyapszichológus. Jegyek már kaphatók!
Lord Of The Dance - Dangerous Games turné 2015-ben! Jegyek itt!
A jó és a rossz harca a 21. században teljesen új értelmet nyer! Veszprém, Győr, Veszprém és Budapest lesz a Lord of the Dance 2015 turné része. A Veszélyes játékok című új show újra elvarázsolja a nézőket.
Shrek musical Budapesten 2016-ban - Jegyek az Aréna előadásra itt!
Magyarországon is bemutatják a legendás Broadway musicalt - 2016 májusában Szente Vajk rendezésében lesz látható a Papp László Budapest Sportarénában.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x