Budavári Palotakoncert 2017-ben az Operettszínház sztárjaival - Jegyek itt!

Kelt: 2017.05.03 kovacsad

Budavári Palotakoncert 2017-ben az Operettszínház sztárjaival - Jegyek itt! Sissi nyomában címmel kerül megrendetésre a Budavári Palotakoncert 2017. augusztus 4-5-én a Budai Vár Oroszlános Udvarában a Budapesti Operettszínház sztárjaival.

A Habsburg család talán legkedveltebb tagja volt Erzsébet királyné, s a mai napig talán Bécs egyik legnagyobb és legismertebb történelmi alaja. Élete számos művészt inspirált és a Sissit alakító művészek életében mindig meghatározó volt a Sissi szerep.  Sissiről született magyar nyelven operett is, és az Operettszínház egyik legismertebb ikonikus darabja az Elisabeth musical is Sissi nevéhez kötődik.

A Budavári Palotakoncert 2017-ben a 180 éve született Sissi előtt tiszteleg, s a legendás operett slágerek mellett az Elisabeth musical dalai is felcsendülnek a Budai várban látható operett gálán. A Budavári Palotakoncert 2017. augusztus 4-5-én kerül megrendezésre a Budai Vár Oroszlános Udvarában.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A Budavári Palotakoncert 2017-es fellépői között a Budapesti Operettszínház sztárjai mellett Szulák Andreát is láthatjuk mint az est házigazdája. A rendező idén is KERO lesz.  

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Ennio Morricone koncert Budapesten az Arénában - Jegyek a 2017-es koncertre itt!
Ennio Morricone 2017. október 18-án koncertet ad a Budapest Sportarénában. A 200 énekest és zenészt felvonultató filmzenei koncerten a Cseh Nemzeti Szimfonikus Zenekar és a Kodály Kórus is közreműködik majd.
Tom Jones Magyarországon koncertezik 2017-ben - Jegyek itt!
Tom Jones Magyarországon koncertezik a Veszprém Feszt sztárvendégeként. Tom Jones koncertje 2017. július 14-én kerül megrendezésre Veszprémben - Jegyek itt!
Andrea Bocelli 2017-ben Budapesten ad koncertet - Jegyek az arébakoncertre itt!
Andrea Bocelli Budapesten ad koncertet 2017. november 25-én. Jegyek Andrea Bocelli arénakoncertjére már kaphatóak!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x