Ének az esőben musical jegyek!

Kelt: 2015.09.10 KultúraInfo

Ének az esőben musical jegyek! A Budapesti Operettszínház és a Szegedi Szabadtéri Játékok 2016 nyarán mutatja be az Ének az esőben musicalt Szegeden! A szegedi előadásra a jegyek értékesítése is elindult.

Az évad szenzációja a Budapesti Operettszínházzal együttműködésben születő szuperprodukció, a Comden-Green-Freed-Brown szerzőnégyes által jegyzett Ének az esőben lesz. A Szabadtéri történetében ez az első olyan produkció, amelynek a fesztivál menedzsmentje kérte és kapta meg a jogait. A világsikerű musical ősbemutatója 1983-ban volt a londoni West Enden, majd a New York-i Broadway-t is meghódította, sikere pedig azóta töretlen. Ma már örökzöldnek számít a musical alapjául szolgáló, 1952-es film címadó zenéje, a Singing in the rain, melyhez mindannyiunk képzeletében Gene Kelly esőben előadott, jókedvű sztepptánca kapcsolódik. 2016-ban ezek a dallamok is felcsendülnek a szegedi Dóm téren: augusztus 12-én, 13-án, 14-én, 19-én és 20-án kerül színre a bájosan romantikus, Hollywood hőskorát idéző történet.

ONLNE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

Kerényi Miklós Gábor, az Operett művészeti vezetője a sajtótájékoztatón elmondta: a darab főszerepeire, Don, Kathy és Cosmo karakterére castingon keresik az alkotók a legalkalmasabb jelölteket októberben. A kiírást és a jelentkezéshez szükséges zenei anyagot a szegediszabadteri.hu és az operett.hu weboldalakról lehet letölteni.

Az eredeti mozi minden idők egyik legnépszerűbb filmjének számít. A történet szerint a némafilmek sztárja, Don Lockwood és állandó partnere Lina Lamont életük első hangos mozijára készülnek, ám kiderül, hogy Lina hangja elviselhetetlen a vásznon. Don barátja, Cosmo Brown a feltörekvő fiatal színésznőt, Kathy-t javasolja hangdublőrnek, akibe természetesen beleszeret a sármos színész. Ezt viszont Lina nem nézi jó szemmel, és minden eszközzel próbálja szabotálni a románcot.

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Poligamy musical - Magyar film musical adaptációja a Madách Színházban! Jegyek itt!
Nagy Sándor, Szente Vajk, Gallusz Niki, Oroszlán Szonja, Feke Pál, Détár Enikő, Sári Évi, Balla Eszter, Nagy Balázs lesznek a Madách Színház új musicaljének főszereplői. A Poligamy musicalre jegyek már kaphatóak!
Mary Poppins jegyek!
Mary Poppins musical a Madách Színház műsorán. A különleges és látványos musical egész évadban látható a színházban. Így a 2013/2014 évad műsorán is. Az előadások folyamatos teltházzal mennek.
Ghost musical a Budapesti Operettszínház műsorán! Jegyvásárlás itt!
Muri Enikő és Vágó Bernadett váltva játszák a főszerepet, ahogyan Dolhai Attila és Kerényi Miklós Máté is. Az új musical előadásaira már árulják a jegyeket.
A festőfejedelem - Munkácsy musical a József Attila Színházban! Jegyek itt!
2013 november 9-én kerül színpadra Bognár Zsolt és Kiss Stefánia musicalje a Munkácsy, a festőfejedelem című musical a József Attila Színházban Zöld Csaba, Détár Enikő és Molnár Szilvia főszereplésével. Jegyek és infók lentebb!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x