GHYMES dalokkal érkezik az Éden földön a Thália Színházba! Jegyek hamarosan!

Kelt: 2013.09.11 kovacsad

GHYMES dalokkal érkezik az Éden földön a Thália Színházba! Jegyek hamarosan! Különleges musical produkcióval várják a közönséget a Thalia Színházban a 2013/2014-es évadban. Éden földön címmel kerül bemutatásra a magyar Maugli története a Ghymes zenéjével, Bozsik Yvette rendezésében.

Különleges musical produkcióval várják a közönséget a Thalia Színházban a 2013/2014-es évadban. Éden földön címmel kerül bemutatásra a magyar Maugli története a Ghymes zenéjével, Bozsik Yvette rendezésében.

A népzenei ihletésű GHYMES 30 éves pályafutása során sok olyan művet készített, amik magukban i egy történetet mesélnek el, ám az Éden földönben végre színpadi formában együtt kapnak értelmet egy új formában azok a dalok, amiket már úgy szeretünk és azok, amiket talán még nem is ismerünk. Arról, hogy a GHYMES dalok is bekerülnek,vagy csak a csapat írja a darab zenéjét még nem adtak pontos tájékoztatást a színházból. Szarka Tamás már dolgozott más színházi produkcióban is, amiben nem a GHYAMES zenéjét használták.

Éden földön előadásra jegyek hamarosan kaphatóak lesznek. A Ghymes "musical" szereposztásáról várhatóan az évad elején többet is megtudhatunk.

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Újévi GHYMES koncert a Papp László Sprtarénában! Jegyek itt!
Az újévi, jótékonysági koncertre 2014. január 4-én kerül sor a Budapest Sportarénában. A koncert vendégei: MR Szimfonikusok, MR gyermekkórus és a Nemzeti Színház színészei.
Popfesztivál 40 musical a Vígszínházban! Jegyvásárlás itt!
40 éve annak, hogy 1973 márciusában a Vígszínház bemutatta a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című előadást.
Munkácsyról készült musicalt mutat be a József Attila Színház! Jegyvásárlás itt!
Munkácsy Mihály életéről A festőfejedelem címmel musicalt mutat be a József Attila Színház! Jegyek sé szereposztás lentebb!
A KÖR - EDDA musical turné! Jegyek és állomások itt!
Az EDDA Művek dalaiból készült musical, amit most Szeged, Pécs, Sopron, Miskolc, Debrecen, Szombathely, Szigetszentmiklós és Budapest városa is láthat.
Poligamy musical - Magyar film musical adaptációja a Madách Színházban! Jegyek itt!
Nagy Sándor, Szente Vajk, Gallusz Niki, Oroszlán Szonja, Feke Pál, Détár Enikő, Sári Évi, Balla Eszter, Nagy Balázs lesznek a Madách Színház új musicaljének főszereplői. A Poligamy musicalre jegyek már kaphatóak!
Koncertek a Papp László Sportarénában 2014-ben! Jegyek itt!
Mit láthatunk a Papp László Sportarénában Budapesten 2014-ben? Koncertek és jegyek itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x