Újévi GHYMES koncert a Papp László Sprtarénában! Jegyek itt!

Kelt: 2013.09.11 kovacsad

Újévi GHYMES koncert a Papp László Sprtarénában! Jegyek itt! Az újévi, jótékonysági koncertre 2014. január 4-én kerül sor a Budapest Sportarénában. A koncert vendégei: MR Szimfonikusok, MR gyermekkórus és a Nemzeti Színház színészei.

A 30 fényév koncertsorozat után egy jótékonysági előadásra készül a legendás GHYMES! A 30 éves "Magyar Örökség" kitüntető címet viselő Kossuth-díjas Ghymes együttes jubileumi koncertre készül.
A Ghymes zenekar pályafutása szinte példa nélküli és páratlan sikertörténet: működésük alatt eddig 18 önálló albumot jelentettek meg, ezek küzül 10 platina és 5 aranylemezzé vált. A lemezek sikere bizonyíték arra, hogy a minőségi, érzelemgazdag és fajsúlyos zenére, értékes gondolatokra mindig igent mond a közönség.

A Ghymes zene hat az értelemre, az érzelmekre és az érzékekre. A zene mélyről jön és erőt ad. A zenekar vallja, hogy az abban a pillanatban megszólaló ÉLÕ muzsika energiája, varázsa a feltétele és záloga sikereinek.


Az újévi, jótékonysági koncertre 2014. január 4-én kerül sor a Budapest Sportarénában. A koncert vendégei: MR Szimfonikusok, MR gyermekkórus és  a Nemzeti Színház színészei.  A koncert bevételének egy részét az „Istenadta Tehetség“ Kistelepülések Hátrányos Helyzetű Tehetséges Gyermekeiért Alapítvány javára ajánlják fel. 

Online jegyvásárlás ide kattintva!

Jegyárak:
3000Ft, 5500Ft, 7900Ft, 9900Ft, 12500Ft

  

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Lord Of The Dance 2014 tavaszán Budapesten! Jegyek itt!
A Papp László Budapest Sportaréna ad otthont 2014. március 8-án a Lord Of The Dance műsorának. A budapesti látványos előadás Nőnapkor lesz.
Koncertek a Papp László Sportarénában 2014-ben! Jegyek itt!
Mit láthatunk a Papp László Sportarénában Budapesten 2014-ben? Koncertek és jegyek itt!
André Rieu koncert Budapesten 2014-ben a Papp László Sportarénában! Jegyek itt!
André Rieu 2014-es budapesti aréna koncertjére jegyek már kaphatóak!
Zorán lemezbemutató koncert az Arénában 2014-ben! Jegyek itt!
Zorán új 11 duettet tartalmazó albumának lemezbemutató koncertje 2014. február 8-án lesz a Papp László Budapest Sportarénában.
Mága Zoltán Újévi Koncert 2015 - Jegyek itt!
2015. január 1-én Mága Zoltán Újévi koncertje a Papp László Sportarénában! Jegyek és infók itt!
Koncz Zsuzsa Aréna koncert 2014-ben! Jegyvásárlás itt!
2014.március 14-én lesz Koncz Zsuzsa koncertje a Papp László Budapest Sportarénában. Előadói életművét felölelő koncertet adott Koncz Zsuzsa 2006-ban is az Arénában.
GHYMES dalokkal érkezik az Éden földön a Thália Színházba! Jegyek hamarosan!
Különleges musical produkcióval várják a közönséget a Thalia Színházban a 2013/2014-es évadban. Éden földön címmel kerül bemutatásra a magyar Maugli története a Ghymes zenéjével, Bozsik Yvette rendezésében.
CSÍK 25 jubilieumi koncert a SYMA Csarnokban! Jegyfoglalás itt!
Berecz András, Presser Gábor, Kispál András, Lovasi András és számtalan sztárvendég lesz a 25 éves Csík zenekar koncertjén a SYMA csarnokban!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x